Parkeren is een must!
Maar hoe dan?

Vexpan
Nationaal Parkeercongres

12 oktober 2023 in Ede

Parkeren is een must! Maar hoe dan? | Fotogalerij 2023

Autovrije woonwijken, lage parkeernormen, gebrek aan alternatief vervoer; de strijd om het gebruik van de openbare ruimte is gaande. Maar betekent dit dat de auto verdwijnt? Zeker niet! Maar het wordt niet vanzelfsprekend opgelost voor de deur. Bereikbaarheid is van belang voor iedereen in alle woonomgevingen, groot en klein. Daarbij blijft de auto een belangrijke schakel. Kortom: parkeren is een must!

Parkeren is een must! Overal. Daarin hebben we ook te maken met maatschappelijke opgaven waarin de (eigen) auto een pas op de plaats maakt, op een andere parkeerplaats. Minder prominent in het straatbeeld. Maar waar? De ene wijk of gebied is de andere niet en dus is er maatwerk nodig. Welke ruimte heb je voor nieuwe mogelijkheden? Zowel letterlijk als politiek?

Het thema roept veel vraagtekens op. Hoe faciliteren we elders parkeren? Waar lopen gemeenten en projectontwikkelaars tegenaan? Waar zijn zij van? Aan welke knoppen moeten wij het liefst tegelijk draaien? Welke mindset hebben we van elkaar nodig? Hoe kunnen we burgers en partijen out-of-the-box hierbij betrekken? Hoe overtuigen we met data? Hoe stimuleren wij met prikkels ander gedrag? Hoe verleiden we met klantgerichte dienstverlening om mee te bewegen?

Tijdens het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2023 gaven we middelgrote en kleinere gemeenten een prominente plek. Om kennis te brengen en kennis te halen! We gingen samen aan de bak om elkaar bouwstenen te bieden.

 

Fotogalerij 2023 | Terugblik

We kijken terug op een boeiend en gezellig Vexpan Nationaal Parkeercongres. Wil je nagenieten of de sfeerproeven? Bekijk dan hier de foto’s van de editie van 2023 in het 50|50 Belmont Hotel en Congrescentrum in Ede.

De foto’s mogen niet voor andere doeleinden worden gepubliceerd zonder toestemming. Neem hiervoor contact op via [email protected].

Fotocredits: Vexpan.nl | Koen Mol.

Bezoekers hebben bij aanmelding voor het congres toestemming gegeven voor fotografie. Sta jij op de foto en wil je niet in deze galerij staan? Meld dit bij [email protected] 

Gratis naar het congres?

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres is gratis* voor twee deelnemers per organisatie die lid is van Vexpan.
Ben je nog geen lid van Vepan maar heb je wél interesse in een lidmaatschap? Ga dan naar de website en bekijk de voordelen van het lidmaatschap.
Studenten krijgen gratis toegang.

 

Premium Partners

Hoofdeventpartner

Congressponsoren

Het Nationaal Parkeercongres is een initiatief van Vexpan Platform Parkeren.

Contact

Postadres

Postbus 5135
1410 AC Naarden

Telefoonnummer

035 - 69 43 24 5

E-mailadres